Mobila

Mobila la comanda

| Proiectare 3D

Masuratori

Veti fi contactat, in cel mai scurt timp, de unul din colegii nostri, pentru a stabili detaliile privind data, ora si locatia unde pot fi realizate masuratorile aferente

Proiectare 3D

Achizitionarea acestui serviciu, duce la stabilirea detaliilor referitoare la feronerie (Blum, Hafele), accesorii (scurgator vase, cos Jolly, etc.), culori si modele fronturi (usi, fete sertar).

Montaj

Producem mobilier la comanda, intr-o gama variata de culori, utilizand accesorii de cea mai inalta calitate, la un pret de tine stabilit, in functie de bugetul alocat investitiei.

Mobila la comanda

Bucatarii
gata pentru gatit 95%
Dormitoare
pentru odihna 73%
Sufragerii
alaturi de familie 87%
Dressing
cu tinuta zilnica 80%
mobila bucatarie

Programeaza
o intalnire

De comun acord stabilim o intalnire, facem masuratori pentru realizarea proiectului 3D, va comunicam pretul si data montajului.

Realizam mobilia din PAL Egger, la comanda, fabricat la cea mai moderna fabrica de profil din tara si fronturi din MDF foliat sau vopsit produs de fabrici de mobila de renume autohtone, cu feronerie produsa in Romania si accesorii de import de la marci consacrate, de cea mai inalta calitate, utilizand sisteme de amortizare pentru toate tipurile de inchideri la usi si sertare.

Mobila bucatarii

Realizam bucatarii din PAL finisate cu canturi ABS de 0.4mm grosime pentru carcasa si interior corp, ABS de 2mm grosime pentru usi si fete sertar din PAL dublu melaminat, ABS lucios de 1.5mm pentru PAL LUCIOS si fronturi MDF foliat si vopsit mat sau lucios.


Pentru o durabilitate indelungata folosim BLAT de bucatarie cu o grosime de 38mm produs in Austria.


Ergonomia este asigurata de accesoriile de ultima generatie:

cos Jolly pentru sticle cu amortizare la inchidere;

cos gunoi cu acces pe usa si capac rabatabil;

scurgator vase inox;

suport tacamuri;

-balamale usi cu amortizare la inchidere;

sisteme glisare pentru sertare cu amortizare la inchidere, extractie totala la deschidere, sistem deschidere sertar fara maner push to open.

Mobila dormitoare

Realizam dormitoare utilate complet cu:

– dulap in doua, trei sau patru usi cu deschidere normala sau prin glisare cu amortizare la inchidere, accesorizate la cerere cu oglinzi, rafturi, bara fixa sau lift pentru umeras haine, sertare.

noptiere pat cu usi si sertare;

comoda TV cu usi si sertare;

pat cu cadru metalic si sertare depozitare.

Tenas Online SRL

37147524

J22/462/2017

2021 Copyright Tenas Online

%d blogeri au apreciat: