Contact

Contact Market ADS eLogo

Tenas Online SRL
37147524
J22/462/2017
Sat Vorovesti, comuna Miroslava, str. Pieptanari, nr. 3C, camera 1, Iasi
Cod postal 707319

Mail: contact@marketing4u.ro

SiteWeb: Marketing4U.ro

Prezentare

Administrator

Bogdan Tudurachi

0770 891 725

contact

Promovarea bunăstării tuturor, indiferent de vârstă, și asigurarea unei vieţi sănătoase sunt esențiale pentru societate.

Conceptul de bunăstare umană se referă la sănătatea, confortul productiv şi protecţia omului, în condițiile în care sunt întrunite cerinţele fizice, comportamentale, emoționale şi intelectuale ale acestuia.

Modul de viață sănătos, prin încurajarea stilului proactiv, efectuarea activităților sportive și evitarea obiceiurilor negative întăresc bunăstarea tuturor și asigură existența unei societăți funcționabile și durabile.

Contact

Fie că vorbim despre promovare prin intermediul campaniilor pe diverse rețele de socializare, despre un site unic și nou sau despre un serviciu pe care îl oferi clienților tăi, agenția noastra creativă este pregătită pentru a vă pune la dispozitie experiența, tehnologia și toate resursele necesare pentru a deveni vizibili.

Odata ce ai un proiect, definit si transpus în câteva idei, legat de bunăstare, atât materială cât și psihică, despre îmbunătațirea calității vieții, și dorești să-l transformi în realitate, mijloacele de comunicare online oferite de catre societatea noastra te vor ajuta să îl poți construi.

Asistența socială modernă, prin intermediul unui site web, a unei campanii sociale, a unui marketing țintit contribuie la asigurarea sănătații si bunăstarii, a unui cadru adecvat pentru o viață sănătoasa tuturor.

Contact

Cunoştinţele dumneavoastra şi capacităţile de bază în ceea ce priveşte nevoile de sănătate şi bunăstare ale societății constituie un important articol de consum care poate fi utilizat in obținerea beneficiilor urmărite și atingerea țintelor pe care le doriți.

Prin activitatea desfășurată în cadrul agenției, susținem și contribuim activ la comunicarea, vizibilitatea și prezența publică, online, a companiei dumneavoastră.

Promovarea alaturi de noi, stabilirea punctelor critice, specifice și sensibile în crearea siteului specializat în evaluarea bunăstării reprezintă o provocare, o nouă etapă în dezvoltarea companiei dumneavoastra, cât și o necesitate având în vedere noile metode de comunicare oferite de către domeniul informatic.

Drumul către marketing-ul bunăstării online, digitale, dacă se află în conștiința dumneavoastră, poate fi realizat prin intermediul unui site de prezentare, crearea unui magazin online sau campanii sociale adaptate particularităților afacerii tale.

%d blogeri au apreciat: